Werkervaring

Werkervaring

Ik ben van nature een prestatiegericht persoon, waarbij ik mij tevens graag richt op het inspireren, ontwikkelen en meenemen van betrokken personen en bedrijven. Het vormen van een visie en het in kaart brengen van bijbehorende kansen en mogelijkheden ligt hieraan ten grondslag, waarbij ik tevens graag zorg voor overzicht en structuur om de gestelde doelen ook daadwerkelijk te realiseren.

 Mijn interesses gaan uit naar het optimaliseren van de bedrijfsvoering, het versterken van de klantinteractie en de merkbeleving en het verzorgen van lezingen, trainingen en opleidingen.

SenseWorld
2016-heden
Business Innovator

Verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de verschillende bedrijfsonderdelen van de Fluvialis Groep en de opstart en doorontwikkeling van twee nieuwe bedrijfsonderdelen. Hierbij leidinggevend aan een team van 6 personen. Daarnaast inhoudelijk verantwoordelijk voor de werving en uitvoering van strategische projecten en opleidingstrajecten en het verzorgen van lezingen en congressen.

          Strategische projecten: NSO, Koninklijke Nederlandse Drogisterij Bond, Schiphol Group, Voerman International, LibrisBlz, RDC, Gemeente Nieuwegein, Gemeente Amersfoort en Klépierre.

Opleidingstrajecten: Boekondernemer van de Toekomstprogramma (ca. 350 deelnemers), De Toekomst van de Makelaardij (ca. 200 deelnemers) en diverse in company opleidingen.

SenseWorld
2012-2016
Project manager

Verantwoordelijk voor het management van strategische projecten voor opdrachtgevers als Waterdrinker, de Koninklijke Boekverkopersbond en Corio.

Coenecoop College Waddinxveen & Christelijk College de Populier
2009-2019
Docent Wiskunde

Als docent actief bij alle leerjaren van het vmbo, havo en vwo. Daarnaast specifieke begeleiding gegeven aan techniek projecten,  profiel werkstuk trajecten en vaardigheidstrainingen op het gebied van computer vaardigheden.

Nevenactiviteiten
VTC Woerden
2014 – heden
Bestuurslid Technische Zaken

Als docent actief bij alle leerjaren van het vmbo, havo en vwo. Daarnaast specifieke begeleiding gegeven aan techniek projecten,  profiel werkstuk trajecten en vaardigheidstrainingen op het gebied van computer vaardigheden.

VTC Woerden
2005 – heden
Volleybal Trainer / Coach

Ruime ervaring in het begeleiden, trainen & coachen van zowel jeugd als senioren teams. Onder andere uitgekomen in de Top A jeugd en Nationale competitie. In het bezit van het diploma VT3.

VTC Woerden
2008 – heden
Event organisatie

Belangrijk onderdeel in de binding van de leden met de vereniging zijn verscheidene jaarlijkse evenementen, waaronder een jaarlijks Beachvolleybal toernooi en een Jeugdkamp waar meer dan 80% van de jeugd bij aanwezig is.

Opleidingen en cursussen
BHV Nederland
2018
Bedrijfshulpverlener
Stichting Horeca Onderwijs
2018
Sociale hygiëne
Acquis & Buro Neen
2015
Executive coaching
Greenleaf Center Europe
2015
Servant Leadership Executive course
European Centre for the Experience
2013
Certified Experience Professional
TU Delft
2010 – 2012
Master Design for Interaction

Specialisatie: Retail

TU Delft
2007 – 2010
Industrieel Ontwerpen

– Bachelor behaald in juli 2010
– Propedeuse behaald in juli 2008

TU Delft
2009 – 2010
Minor Wiskunde Educatie

Certificaat behaald in oktober 2010

Kalsbeek College Woerden
2001 – 2007
Voortgezet Wetenschappelijk Onderwijs

Profiel: Natuur & Techniek.
Keuzevakken: Economie & Biologie.

Skills